Om House of Hair
& Beauty

House of Hair & Beauty hed før Lyngby Hair & Beauty Clinic og var en ren frisørsalon. Men nu har skønhed fået helt nye vilkår i Lyngby – nu har vi nemlig samlet 2 frisører og en kosmetolog i et og samme hus i hjertet af Lyngby; på Lyngby Hovedgade 15C.

Michella Kate er kvinden bag skønhedshuset, og hun har sin daglige gang i frisørsalonen i stueetagen, hvor stamkunderne fylder det meste af kalenderen.

I september 2013 udvidede hun med lokalerne på første sal, hvor Clinique Colette tidligere lå. Traditionen med skønhed og forkælelse er ført videre, og huset er nu blevet et samlet skønhedshus, hvor man kan blive forkælet i timevis.

Vi byder f.eks. på lækkert hår hos frisørerne Michella og Julie samt flotte negle, fantastiske skønhedsbehandlinger, voks og massage hos kosmetologen Bettina.

Vi har mange stamkunder, og vi glæder os hver dag over at se folk gå herfra med ny energi og store smil.

Hvorfor vælge

vores salon?

{

Et besøg hos Michella gør enhver dag endnu bedre.......jeg er gået hjem med det flotteste hår.....hos Michella er der varme, grin, sprudlende humør, kaffe på kanden, hyggesnak......jeg kommer snart igen

Tina Maria Kristine Jensen 27. maj 2018

Se flere udtalelser
{

Der findes ingen som Bettina 🤩 Hendes behandlinger er rolige i afslappet atmosfære, hvor man er i centrum og man føler sig altid velkommen😊 hun har en fantastisk udstråling og rolig facon, som ingen anden. Jeg er altid glad, og afslappende efter en behandling. Kan kun anbefale denne fantastiske kosmetolog! Prøv hendes japanske lifting, især hvis du er stresset og skal forkæle dig selv. Tak Bettina ❤️

Nadja Gosch 25. maj 2022

Se flere udtalelser
{

Valgte at forsøge mig med at lægge mit liv (hår) i hænderne på Michella alene af den grund at salonen virkede hyggelig og indbydende, og så også pga. anmeldelserne. Når folk bliver klippet samme sted i 25 år, kan det vist ikke gå helt galt. Bedste beslutning EVER. Kender I det når man føler man er kommet “hjem” og bare er helt forstået? Elsker dette mit nye favoritsted.... Disse piger er ikke alene super dygtige, men også fantastisk søde. TAK

Linda Halkjær Pedersen 27. maj 2018

Se flere udtalelser

Tidsbestilling

Bestil tid online
eller ring til os på 45 93 93 73

Vores team

Hvem er vi

Michella Kate

Michella Kate

Ejer og frisør

Michella Kate er kvinden bag skønhedshuset, og hun har sin daglige gang i frisørsalonen i stueetagen, hvor stamkunderne fylder det meste af kalenderen.

Julie

Julie

Senior frisørelev

Julie er vores 3. års frisørelev og nyeste frisørstjerne. Vi er super glade for Julie bruger hende så meget som muligt. Du kan roligt sætte dig i stolen hos Julie.

Bettina

Bettina

Kosmetolog

Bettina er uddannet lægeeksamineret kosmetolog. Hendes passion er at gøre en forskel for sine kunder – forkæle dig – give dig ”din tid væk fra omverdenen”