Frisørerne hos House of Hair & Beauty

Frisør Michella Kate

Mit navn er Michella, og jeg er frisør, stylecoach og makeup-artist.

Jeg har haft egen salon i Lyngby i over 20 år. Derudover har jeg mange års erfaring i at undervise frisører samt inspirere kunder indenfor hår, make-up og stil.

Frisørsalonen i House of Hair & Beauty er mere end blot et sted at blive klippet. Jeg elsker at arbejde med mennesker og at være kreativ. Jeg prøver at læse mine kunder og komme ind bag facaden til det menneske, der ligger bagved. At få det menneske frem, og bagefter se kunden gå herfra med en helt ny selvtillid og glæde, er det bedste ved mit arbejde.

Gennem årene har jeg fået mange stamkunder, men jeg glæder mig også over de mange helt nye kunder. Igen og igen får jeg at vide, at folk nyder den hyggelige atmosfære i salonen, og det er vigtigt for mig ikke at “klippe på samlebånd”, men at tage mig tid til den enkelte og give hver kunde en personlig behandling.

Det handler ikke kun om hår, men om at finde frem til den personlighed, hver enkelt kunde ønsker at udstråle. Jeg bliver smittet af den glæde, jeg ser hos folk, når de går herfra med fornyet selvtillid.

Hvorfor vælge

vores salon?

{

Valgte at forsøge mig med at lægge mit liv (hår) i hænderne på Michella alene af den grund at salonen virkede hyggelig og indbydende, og så også pga. anmeldelserne. Når folk bliver klippet samme sted i 25 år, kan det vist ikke gå helt galt. Bedste beslutning EVER. Kender I det når man føler man er kommet “hjem” og bare er helt forstået? Elsker dette mit nye favoritsted.... Disse piger er ikke alene super dygtige, men også fantastisk søde. TAK

Linda Halkjær Pedersen 27. maj 2018

Se flere udtalelser
{

Et besøg hos Michella gør enhver dag endnu bedre.......jeg er gået hjem med det flotteste hår.....hos Michella er der varme, grin, sprudlende humør, kaffe på kanden, hyggesnak......jeg kommer snart igen

Tina Maria Kristine Jensen 27. maj 2018

Se flere udtalelser
{

Igen har Michella klippet mig, denne gang i en helt ny frisure, og igen har Michella virkeliggjort min drøm på mest kompetente måde. Tak for en fantastisk klipning (og for dit søde væsen)

Merete Mærsk 27. maj 2018

Se flere udtalelser

3. års Frisørelev Julie

Julie er vores nyeste frisørstjerne, som startede hos House of Hair and Beauty i 2021.

Julie er ekstremt dygtig og super lærenem. Hun gør en kæmpe indsats, hver gang hun har en kunde/model i stolen eller hjælper med at finde en tid til jer.

Hun er meget detalje orienteret og stræber altid på at blive bedre til hendes fag. Både vi og kunderne er superglade for Julie og hun har hurtigt fået sine helt egne stamkunder.

Julie er en pige med spræl i og er meget perfektionistisk. Du kan rolig sætte dig i stolen hos Julie, da hun er super god til sit arbejde og vi er der til at guide hende i forhold til farve og klipninger.

Hun er også en super sød og åben pige, så man skal ikke være bange for at tage en dialog med hende.

{

Er kommet der i ca.29år og har altid været tilfreds med resultatet.meget sød og venlig betjening🥰

Birgit Modest 31. juli 2021

Se flere udtalelser
{

Super sød og dygtig frisør. Også i et vanskeligt hår (krøller)

Bibi Roswall Jørgensen 27. maj 2018

Se flere udtalelser
{

Hej Michella

Tak for endnu en fantastisk klipning.

Kærlige sommerhilsner

Dorte

Dorte Willumsen 14. august 2020

Se flere udtalelser
{

De dejligste behandlinger af dygtige Bettina🤩 Har nydt hendes kyndige hænder til både massage, hårfjerning og ansigtsbehandlinger gennem 4 år nu. Altid fokus på ro og afslapning. Altid sød og i godt humør. Super skønne behandlinger med dejlige produkter. Anbefaler på det kraftigste 💞💞

Line Hammers 25. maj 2022

Se flere udtalelser

Tidsbestilling