Frisørerne hos House of Hair & Beauty

Frisør Michella Kate

Mit navn er Michella, og jeg er frisør, stylecoach og makeup-artist.

Jeg har haft egen salon i Lyngby i over 20 år. Derudover har jeg mange års erfaring i at undervise frisører samt inspirere kunder indenfor hår, make-up og stil.

Frisørsalonen i House of Hair & Beauty er mere end blot et sted at blive klippet. Jeg elsker at arbejde med mennesker og at være kreativ. Jeg prøver at læse mine kunder og komme ind bag facaden til det menneske, der ligger bagved. At få det menneske frem, og bagefter se kunden gå herfra med en helt ny selvtillid og glæde, er det bedste ved mit arbejde.

Gennem årene har jeg fået mange stamkunder, men jeg glæder mig også over de mange helt nye kunder. Igen og igen får jeg at vide, at folk nyder den hyggelige atmosfære i salonen, og det er vigtigt for mig ikke at “klippe på samlebånd”, men at tage mig tid til den enkelte og give hver kunde en personlig behandling.

Det handler ikke kun om hår, men om at finde frem til den personlighed, hver enkelt kunde ønsker at udstråle. Jeg bliver smittet af den glæde, jeg ser hos folk, når de går herfra med fornyet selvtillid.

Hvorfor vælge

vores salon?

{

Helt fantastisk sted! Ligger en smule skjult, så folk fra gaden ikke direkte ser ind - det er skønt! Verdens bedste personale! Tror det er umuligt at gå skuffet fra Michella

Eline Ellesgaard 27. maj 2018

Se flere udtalelser
{

Hej Michella

Tak for endnu en fantastisk klipning.

Kærlige sommerhilsner

Dorte

Dorte Willumsen 14. august 2020

Se flere udtalelser
{

Det er den bedste og dejligste frisør/skønhedsklinik. Det er et fantastisk sted, hvor alt er helt i top!

Tag forbi, det er det hele værd!

Daniel Kovacs Sørensen 27. maj 2018

Se flere udtalelser

3. års Frisørelev Julie

Julie er vores nyeste frisørstjerne, som startede hos House of Hair and Beauty i 2021.

Julie er ekstremt dygtig og super lærenem. Hun gør en kæmpe indsats, hver gang hun har en kunde/model i stolen eller hjælper med at finde en tid til jer.

Hun er meget detalje orienteret og stræber altid på at blive bedre til hendes fag. Både vi og kunderne er superglade for Julie og hun har hurtigt fået sine helt egne stamkunder.

Julie er en pige med spræl i og er meget perfektionistisk. Du kan rolig sætte dig i stolen hos Julie, da hun er super god til sit arbejde og vi er der til at guide hende i forhold til farve og klipninger.

Hun er også en super sød og åben pige, så man skal ikke være bange for at tage en dialog med hende.

{

Der er altid god stemning og godt humør i salonen og man bliver forkælet hver gang

Jeanette Nederby Wahlstrøm 27. maj 2018

Se flere udtalelser
{

Er kommet der i ca.29år og har altid været tilfreds med resultatet.meget sød og venlig betjening🥰

Birgit Modest 31. juli 2021

Se flere udtalelser
{

Det er den bedste og dejligste frisør/skønhedsklinik. Det er et fantastisk sted, hvor alt er helt i top!

Tag forbi, det er det hele værd!

Daniel Kovacs Sørensen 27. maj 2018

Se flere udtalelser
{

Super sød og dygtig frisør. Også i et vanskeligt hår (krøller)

Bibi Roswall Jørgensen 27. maj 2018

Se flere udtalelser

Tidsbestilling