Frisørerne hos House of Hair & Beauty

Frisør Michella Kate

Mit navn er Michella, og jeg er frisør, stylecoach og makeup-artist.

Jeg har haft egen salon i Lyngby i over 20 år. Derudover har jeg mange års erfaring i at undervise frisører samt inspirere kunder indenfor hår, make-up og stil.

Frisørsalonen i House of Hair & Beauty er mere end blot et sted at blive klippet. Jeg elsker at arbejde med mennesker og at være kreativ. Jeg prøver at læse mine kunder og komme ind bag facaden til det menneske, der ligger bagved. At få det menneske frem, og bagefter se kunden gå herfra med en helt ny selvtillid og glæde, er det bedste ved mit arbejde.

Gennem årene har jeg fået mange stamkunder, men jeg glæder mig også over de mange helt nye kunder. Igen og igen får jeg at vide, at folk nyder den hyggelige atmosfære i salonen, og det er vigtigt for mig ikke at “klippe på samlebånd”, men at tage mig tid til den enkelte og give hver kunde en personlig behandling.

Det handler ikke kun om hår, men om at finde frem til den personlighed, hver enkelt kunde ønsker at udstråle. Jeg bliver smittet af den glæde, jeg ser hos folk, når de går herfra med fornyet selvtillid.

Hvorfor vælge

vores salon?

{

Ord kan knapt beskrive
Den ros I burde få
Min mening vil jeg give
På vers, må i forstå
-
Er man ny eller trofast kunde
Alle bliver budt ind med åbne arme
Der er ro og ingen her er onde
Her mærker man kun hjertevarme
-
Hvad kvaliteten angår:
Top top top professionel
Om det er negle, hud eller hår
Resultater taler for sig selv
-
Jeg kunne rose jer i timer
Men inden telefonen løber tør
Vil jeg sige: (og det rimer)
Sjællands dygtigste frisør
-
House of hair & beauty is the best

Julie Dahlberg Hansen 27. maj 2018

Se flere udtalelser
{

Er kommet der i ca.29år og har altid været tilfreds med resultatet.meget sød og venlig betjening🥰

Birgit Modest 31. juli 2021

Se flere udtalelser
{

Michellas fortjeneste, at dårlige hårdage er ikke-eksisterende 

Søs Wollesen 27. maj 2018

Se flere udtalelser

3. års Frisørelev Julie

Julie er vores nyeste frisørstjerne, som startede hos House of Hair and Beauty i 2021.

Julie er ekstremt dygtig og super lærenem. Hun gør en kæmpe indsats, hver gang hun har en kunde/model i stolen eller hjælper med at finde en tid til jer.

Hun er meget detalje orienteret og stræber altid på at blive bedre til hendes fag. Både vi og kunderne er superglade for Julie og hun har hurtigt fået sine helt egne stamkunder.

Julie er en pige med spræl i og er meget perfektionistisk. Du kan rolig sætte dig i stolen hos Julie, da hun er super god til sit arbejde og vi er der til at guide hende i forhold til farve og klipninger.

Hun er også en super sød og åben pige, så man skal ikke være bange for at tage en dialog med hende.

{

Absolut SUPER dygtig frisør!!!!

Katharina Nøraa With 27. maj 2018

Se flere udtalelser
{

Julie er super dygtig og behagelig! Jeg havde ikke turde få farvet i lang tid men Julie fik det mest smukkeste og naturlige balyage frem i mit hår ! Tusind tak for at have gjort mit hår så smukt 😍😍☺️

Anita Rys Kongsted 15. juli 2022

Se flere udtalelser
{

Hej Michella

Tak for endnu en fantastisk klipning.

Kærlige sommerhilsner

Dorte

Dorte Willumsen 14. august 2020

Se flere udtalelser
{

Fin og lækker salon. Søde frisør. Rigtig glad for resultatet.

Mulighed for hudpleje.

  • Klip til rimelig pris·
  • Luksuriøs oplevelse·
  • Fin indretning·
  • Fantastiske frisurer

Lisbeth Dybdal Jensen 9. november 2021

Se flere udtalelser

Tidsbestilling