Frisørerne hos House of Hair & Beauty

Frisørsalonen på Lyngby Hovedgade 15C består af 2 frisører; Michella Kate og vores dygtige elev Julie.

Der er altid god stemning og godt humør i salonen og man bliver forkælet hver gang

Jeanette Nederby Wahlstrøm

Frisør Michella Kate

Mit navn er Michella, og jeg er frisør, stylecoach og makeup-artist.

Jeg har haft egen salon i Lyngby i over 20 år. Derudover har jeg mange års erfaring i at undervise frisører samt inspirere kunder indenfor hår, make-up og stil.

Frisørsalonen i House of Hair & Beauty er mere end blot et sted at blive klippet. Jeg elsker at arbejde med mennesker og at være kreativ. Jeg prøver at læse mine kunder og komme ind bag facaden til det menneske, der ligger bagved. At få det menneske frem, og bagefter se kunden gå herfra med en helt ny selvtillid og glæde, er det bedste ved mit arbejde.

Gennem årene har jeg fået mange stamkunder, men jeg glæder mig også over de mange helt nye kunder. Igen og igen får jeg at vide, at folk nyder den hyggelige atmosfære i salonen, og det er vigtigt for mig ikke at “klippe på samlebånd”, men at tage mig tid til den enkelte og give hver kunde en personlig behandling.

Det handler ikke kun om hår, men om at finde frem til den personlighed, hver enkelt kunde ønsker at udstråle. Jeg bliver smittet af den glæde, jeg ser hos folk, når de går herfra med fornyet selvtillid.

Frisør Michella Kate, House of Hair & Beauty, Lyngby Hovedgade 15C
Et besøg hos Michella gør enhver dag endnu bedre…….jeg er gået hjem med det flotteste hår…..hos Michella er der varme, grin, sprudlende humør, kaffe på kanden, hyggesnak……jeg kommer snart igen
Tina Maria Kristine Jensen

Dejligt at komme hos dig
Køre gerne fra Slagelse , for at få den følelse af at blive set og hørt.
 tak Michella glæder mig til vi ses snart igen .
Katrine Kann Flindtholt

Frisørelev Julie

Julie er vores nyeste frisørstjerne, som startede som helt ny nede hos House of Hair and Beauty i 2021.

Julie er ekstremt dygtig og super lærenem. Hun gør en kæmpe indsats, hver gang hun har en kunde/model i stolen eller hjælper med at finde en tid til jer.

Hun er meget detalje orienteret og stræber altid på at blive bedre til hendes fag. Vi er superglade for Julie og bruger hende så meget som muligt til at hjælpe os med de store behandlinger, så hun kan træne sin tid.

Julie er en pige med spræl i og er meget perfektionistisk. Du kan rolig sætte dig i stolen hos Julie, da hun er super god til sit arbejde og vi er der til at guide hende i forhold til farve og klipninger.

Hun er også en super sød og åben pige, så man skal ikke være bange for at tage en dialog med hende.

Frisør Michella Kate, House of Hair & Beauty, Lyngby Hovedgade 15C
Et utroligt hyggeligt og dejligt sted. Jeg følte mig godt tilpas hele tiden, og mit hår blev sat så smukt. Tusinde tak til Emilie for den utrolig gode service, hun er ufatteligt dygtig og man føler sig tryg i hendes hænder.
Mine krøller og resten af frisuren holdt hele aftenen, hvilket jeg aldrig har oplevet før.
Var så glad for håropsætningen, og vil helt sikkert blive klippet der fremover.!
Julie Frølund Funch

Mit første besøg og absolut ikke det sidste. Er meget glad og ikke mindst tilfreds med min nye frisure. Emilie du har fået dig en ny kunde. Du er en stjerne
Sanne Thiele

House of Hair & Beauty

Frisør Michella Kate, House of Hair & Beauty, Frisør Lyngby Hovedgade

Frisk håret op

Vores to frisører, Michella og Julie, står klar til at friske dit hår op og gøre dig lækker til sommeren.
Vores frisører
Udtalelser
Priser

Frisør Michella Kate, House of Hair & Beauty, Frisør Lyngby Hovedgade

Frisør Michella

Michella Kate står bag House of Hair & Beauty i centrum af Lyngby.

Frisørelev Julie hos House of Hair & Beauty på Lyngby Hovedgade

Frisør Julie

Julie er vores søde, unge og kreative Senior Frisørelev - hun er ekstremt dygtig og super lærenem.

Kosmetolog Bettina hos House of Hair & Beauty på Lyngby Hovedgade

Skønhed og velvære

Vores kosmetolog, Bettina, sørger for smuk hud og velvære i hele kroppen.
Kosmetolog Bettina
Priser

Åbningstider House of Hair & Beauty, Lyngby Hovedgade

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs-ons: 9.00-17.30
Torsdag: 9.00-19.00
Fredag: 9.00-17.30
Hver anden lørdag: 9.00-14.00

Studierabat hos House of Hair & Beauty, Lyngby Hovedgade

Studierabat

Pengene er ofte små, når man er studerende - men der skal stadig være plads til at se godt ud!
Derfor får du studierabat hos House of Hair & Beauty - læs mere.

Byllupsklar - frisør & makeup til dit bryllup, Lyngby Hovedgade

Den smukke brud

Bliv klar til brylluppet med smuk makeup og perfekt opsætning af hår.
Vi laver prøve-makeup og prøve-hår inden den store dag, så du får ro på alle tanker om skønhed inden brylluppet.
Bliv klar til brylluppet